joi, 24 iunie 2010

Marioneta ajunge în cinematografele din România

Publicat de FLORIN la 09:47
Cel mai recent film al regizorului Roman Polanski ajunge de mâine în cinematografele din România, după ce a rulat o săptămână în regim de avanpremieră la cele mai importante cinematografe.

Cum filmele lui Roman Polanski au reprezentat subiectul principal al acestui blog în ultima săptămână, nu e foarte greu de înţeles că aşteptările sunt mari.

Dar nu doar acest film ajunge în cinematografe. Iată şi celelalte posibile alegeri :

Les herbes folles / Ierburi sălbatice – Două premii la Cannes anul trecut şi un regizor de legendă în persoana lui Alain Resnais ar trebui să asigure un film interesant.

The A Team – având ca inspiraţie un serial ce a făcut furorii acum aproximativ două decenii jumătate, cu Liam Neeson, Bradley Cooper şi Jessica Biel în rolurile principale, filmul nu a impresionat criticii şi a convins publicul doar pe jumătate. Unde se va situa publicul român rămâne de văzut.

La ei se lansează

Grown Ups – un nou film cu Adam Sandler şi Rob Schneider. Asta ar trebui să spună tot.

Knight and day – pentru prima oară după ceva timp Tom Cruise are şansa de a da o adevărată lovitură de box office. Alături de el vine şi Cameron Diaz într-o nouă comedie cu agenţi secreţi, sperăm altceva decât Killers / Un cuplu mortal.


Articole recomandate
Un nou cinema City în Bucureşti : la Sun Plaza în Berceni
Animaţia Toy Story 3 lider la box office. Peste 100 de milioane încasări
Filmele verii 2010

0 comentarii on "Marioneta ajunge în cinematografele din România"

 

Club de film Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez