joi, 10 iunie 2010

Un cuplu mortal versus Felicia înainte de toate. Ghici cine va câştiga.

Publicat de FLORIN la 13:23
Cu toate că ‚Eu când vreau să fluier, fluier’ a reuşit încasări surprinzător de mari pentru un film românesc, nu este foarte dificil de ghicit care va fi câştigătorul de box office între cea mai nouă comedie romantică venită de la Hollywood şi cel mai recent film minimalist românesc.

Atât ‚Killers / Un cuplu mortal’, cât şi debutul în regie a scenaristului Răzvan Rădulescu ‚Felicia înainte de toate’ ajung în cinematografele din România de vineri, 11 iunie.

Killers – este cea mai recentă comedie romantică primită cu critici dezastruoase de presa de specialitate. Cu un plot similar ‚Domnului şi doamnei Smith’, diferenţa e că ea nu e asasină, cu Katherine Heigl şi Ashton Kutcher în rolurile principale, ‚Killers’ se anunţă marele câştigător al acestei săptămâni la box office-ul românesc.

Felicia înainte de toate – Debutul în regie a lui Răzvan Rădulescu ( scenarist la Moartea domnului Lăzărescu printre altele) şi a Melissei de Raaf, recent câştigător la TIFF al premiului de interpretare pentru Ozana Oancea şi a premiului pentru cel mai bun scenariu este varianta mai serioasă a săptămânii.

Nanny McPhee and the Big Bang – cinema-ul e în criză de inspiraţie. Cel mai bine arată asta un film nu neapărat rău, dar nespecial, care nu a fost un fenomen la box office. Şi totuşi iată continuarea.

Soul Kitchen – 2 premii la Veneţia pentru această comedie germană.

La ei se lansează :

The A-Team – remake după un serial popular de acum vreo 25 de ani, filmul îi are în distribuţie pe Liam Neeson, Bradley Cooper şi Jessica Biel.

Karate Kid – un alt remake după clasicul din 1984, filmul îi are în rolurile principale pe Jaden Smith, fiul lui Will Smith, Jackie Chan şi Taraji P. Henson.

Winter’s Bone – câştigătorul din acest an de la Sundance.

Articole recomandate
Un nou cinema City în Bucureşti : la Sun Plaza în Berceni
Splice nu impresionează la box office. Nici Killers sau Get him to the greek
Victor Rebengiuc şi toată cinematografia românească împotriva lui Sergiu Nicolaescu la TIFF

0 comentarii on "Un cuplu mortal versus Felicia înainte de toate. Ghici cine va câştiga."

 

Club de film Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez