vineri, 23 iulie 2010

Trailer Saw 7 3D

Publicat de FLORIN la 11:07
Am trecut prin atât de mult ‚Saw’-uri atât de puţin diferite, încât am ajuns la ‚Saw 7’, ce bineînţeles va fi lansat în 3D. Acesta se anunţă ultimul din serie.

Dar asta nu ar fi pentru prima oară. Să mai credem sau să nu mai credem? De fapt, mai există un mister sau nu ce trebuie desluşit? După atâtea torturi fără sens am cam uitat.

Producătorii în schimb insistă, continuând să creeze ( cam) câte un film pe an până ce va merge. ‚Saw 6’ nu a mai fost exact un succes, dar nici un adevărat eşec nu poate fi considerat. Toată lumea a continuat să iasă în câştig.

Saw 7 3D’, care va fi lansat pe 22 octombrie va avea de înfruntat o altă continuare horror ‚Paranormal Activity 2’, dar adevărul e că ăsta nu e un dezavantaj, ba chiar pare a fi un avantaj pentru ambele filme despre a căror dispută presa va discuta cu siguranţă, asigurându-le astfel publicitate gratuită.

Primul trailer la ‚Saw 7’ vine la câteva săptămâni de la prima privire la ‚Paranormal Activity 2’, însă continuă să nu spună mare lucru despre film.

Toate adevăratele genii păstrează ceea ce au mai bun pentru final” spune trailerul abia lansat. Vom vedea asta din 22 octombrie.




Articole recomandate
Recenzie Paranormal Activity / Activitate paranomală (2008)
Recenzie Twilight Saga : Eclipse / Saga Amurg : Eclipsa (2010) - Alegerile Bellei
Recenzie film : Candyman (1992) - Candyman, Candyman, Candyman, nu voi spune de cinci ori

0 comentarii on "Trailer Saw 7 3D"

 

Club de film Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez