joi, 8 iulie 2010

Despicable Me, Predators, The Kids are all right în cinematografe

Publicat de FLORIN la 15:11
Singura premieră din cinematografele româneşti în această săptămână este Predators, încercarea lui 20th Century Fox de a revitaliza franciza ce niciodată nu avut un boom adevărat ( cu excepţia originalului poate).

Astfel în regia lui Nimrod Antal ( Kontroll), cu Adrien Brody în rolul principal ( după Giallo şi Splice), filmul a fost acceptat de majoritatea criticilor ca un film de categorie B.

Iată şi celelalte lansări :

Despicable me – cu mult mai bune recenzii decât ‚Predators’, cu ‚Despicable me’ ( lansat şi în 3D) Universal speră să dea o primă lovitură în animaţie. Pare că va reuşi. În România, filmul va sosi la sfârşitul lui august.

The Kids are all right – prezentat în cadrul Festivalului de la Sundance şi câştigător al premiului Teddy la Festivalul de la Berlin, filmul Lisei Cholodenko a atras încă de la început discuţii despre Oscar. Este încă devreme, dar ambele actriţe din rolurile principale, Annette Bening şi Julianne Moore, merită de ceva vreme mult râvnita statuetă. Aici, ele interpretează un cuplu care trebuie să le facă cunoştinţă copiilor lor adolescenţi cu tatăl. Lansarea în România încă nu a fost anunţată. Luând în considerare subiectul, s-ar putea ca ea să nici să nu existe.

Rec 2 – nu e ultimul din serie. Încă două alte capitole sunt în pregătire.

Grease – un clasic îmbătrâneşte vreodată? Relansarea ‚Grease’ ar putea oferi un răspuns.

Articole recomandate
Twilight Eclipse încasări de 162 de milioane. The Last Airbender va fi profitabil până la urmă
Luna iulie este luna filmelor româneşti la Cinema Patria
Filmele verii 2010

0 comentarii on "Despicable Me, Predators, The Kids are all right în cinematografe"

 

Club de film Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez