luni, 10 mai 2010

Trailer & Preview : Inception (2010)

Publicat de FLORIN la 10:00
Vara lui 2010 este una foarte promiţătoare pentru orice fan de film. Există filme de neratat pentru toată lumea, dar care e filmul de neratat pentru toată lumea? Să fie Iron Man 2, Robin Hood sau The Last Airbender? Eu aş alege Inception.

Nu datorită actorilor, deloc de neglijat ( Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Cillian Murphy, Michael Caine sau Ellen Page), ci datorită regizorului Christopher Nolan toată lumea e curioasă despre acest film, ce va ajunge în cinematografele din România pe 30 iulie 2010.

Regizorul se află în cea mai bună perioadă a sa, când poate să facă ce vrea ca artist, are 4 filme în top 250 imdb şi e cunoscut ca un expert al misterului ( Memento). La asta adăugăm şi trailerul de mai jos.



Descriere oficială :

Aclamatul om de film Christopher Nolan regizează cu o distribuţie internaţională un original sf de acţiune care călătorelte în jurul globului şi în lumea intimă şi infinită a viselor. Dom Cobb ( Leonardo DiCaprio) este un hoţ cu talent, cel mai bun în arta extragerii şi descoperirii celor mai valoare secrete în timpul viselor, la nivel subconştient când mintea este cea mai vulnerabilă. Abilitatea rară a lui Cobb l-a făcut pe acesta un jucător râvnit în noua lume periculoasă a spionajului corporatist, dar l-a făcut şi un fugitiv internaţional, ceea ce l-a costat tot ceea ce a iubit vreodată. Acum lui Cobb i se oferă şansa de a se reabilita. Un ultim job i-ar putea aduce viaţa sa înapoi, dar asta doar dacă acesta va reuşi imposibilul – inception. În locul jafului perfect, Cobb împreună cu echipa sa de specialişti vor trebui să facă inversul : sarcina lor nu este de a fura o idee, ci de a planta una. Dacă ei reuşesc, ar putea fi crima perfectă. Dar nici cele mai calculate planuri şi expertize nu îi vor putea pregăti pe aceştia pentru inamicul periculos care pare că e capabil să prezică fiecare mişcare a acestora. Acesta este un inamic pe care doar Cobb l-ar fi putut vedea venind. În această vară, mintea ta va fi scena unei crime.

La nivel internaţional, filmul va fi lansat şi în variantă IMAX.

Articole recomandate :
Recenzie film : Bakjwi / Thrist (2009)
Recenzie film : Kick Ass (2010)
Trailer : Metropolis refăcut

0 comentarii on "Trailer & Preview : Inception (2010)"

 

Club de film Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez