marți, 11 mai 2010

Trailer & Preview : Buried (2010)

Publicat de FLORIN la 07:57
Unul din filmele cele mai comentate în cadrul ediţiei de anul acesta a Festivalului de la Sundance este acest thriiler posibil înspăimântător despre un om îngropat de viu. Filmul cu un singur personaj ( interpretat de Ryan Reynolds) a făcut criticii să îşi pună destule întrebări. Dincolo de cele artistice, nu toată lumea a fost convinsă de capacitatea studioului de a marketa filmul cum trebuie. Întrebarea mea este : mai e nevoie de o mare inteligenţă din partea studioului?

Eu zic că nu, atâta timp cât nu cad în extrema cealaltă. Publicul şi criticii au făcut destul.Ideea, nu că e neapărat genială, dar e pentru prima oară prezentată într-un film serios şi nu într-o telenovelă. Şi da, este foarte bună. Toată lumea e curioasă. Sau nu? Un prim trailer v-ar putea ajuta.

Filmul va fi lansat peste Ocean pe 8 octombrie. Regia aparţie necunoscutului Rodrigo Cortés.



Descriere

Paul Conroy nu este pregătit să moară. Dar după ce se trezeşte la 6 metrii sub pământ fără nicio idee de cine l-a pus acolo sau de ce, acesta porneşte într-o luptă grea pentru supravieţuire. Îngropat doar cu un telefon şi o lanternă, fără contact cu lumea de afară, acesta trebuie să pună cap la cap piesele toate indiciile pentru a descoperi unde se află. Recepţionare slabă, o baterie pe descărcate şi o cantitate din ce în ce mai redusă de oxigen sunt inamicii săi în lupta sa contra panicii, disperării şi delirului pe parcursul celor 90 de minute pe care Paul le are înainte ca acest coşmar să devină realitate.

Articole recomandate

Trailer & Preview : Inception (2010)
Două teaser trailere : Aurora ( Cristi Puiu, 2010)
Recenzie film : Poker (2010, Sergiu Nicolaescu)

0 comentarii on "Trailer & Preview : Buried (2010)"

 

Club de film Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez