joi, 13 mai 2010

Trailer : The Adjustment Bureau (2010)

Publicat de FLORIN la 11:14
Filmele verii 2010 ne sunt aproape clare. Fiecare ştie la ce film urmează să meargă şi la care nu ( asta bineînţeles până sosesc recenziile).

Despre toamna lui 2010 încă ştim însă mult prea puţine.

'The Adjustment Bureau' este un film cu Matt Damon şi Emily Blunt care va ajunge pe ecranele americane la finalul lui septembrie ( vrea la Oscar sau e doar o coincidenţă?).

Un SF romantic, cu un plot nu neapărat nou, dar care cu siguranţă nu şi-a cunoscut capodopera, filmul în regia lui George Nolfi ( scenaristul The Bourne Ultimantum), aflat la debut, cu Matt Damon şi Emily Blunt în rolurile principale, arată din trailer foarte interesant. Nu neapărat datorită eroinilor, cât datorită posibilor negativi, interpretaţi de John Slattery sau Terence Stamp.




Descriere via Tribute

Aproape de a câştiga un loc în senatul american, ambiţiosul politican David Norris ( Matt Damon) o întâlneşte pe frumoasa balerină Elise Sellas ( Emily Blunt), o femeie ca nicio alta pe care a cunoscut-o. Dar imediat ce descoperă că se îndrăgosteşte de ea, bărbaţi misterioşi conspiră împotriva relaţiei lor.

David astfel află că este împotriva agenţilor destinului - bărbaţii de la The Adjustment Bureau - care vor face tot ce se află în puterea lor pentru a preveni ca David şi Elise să fie împreună. În faţa acestor ciudăţenii, el trebuie fie să o lase pe aceasta în pace, acceptându-şi astfel calea predeterminată, fie să rişte totul pentru a fi cu ea.

Bazat pe povestea scurtă 'The Adjustment Team' de Philip K. Dick.


Articole recomandate
Teaser Trailer : Super 8 (2011) - noul film J.J. Abrams
The Box (2009) – nu apăsa butonul
Teleportaţi în adolescenţă ( trailer)

0 comentarii on "Trailer : The Adjustment Bureau (2010)"

 

Club de film Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez