luni, 31 mai 2010

Sex And the city 2 peste Prince of Persia, dar sub Shrek 4

Publicat de FLORIN la 12:57
Cu toate că în acest weekend se aştepta o luptă cot la cot între partea a doua din ‚Sex and the city’ şi noul film produs de Jerry Bruckeheimer după jocul ‚Prince of Persia’, ‚Shrek Forever After’ este filmul care a ieşit câştigător, încasând 43 de milioane de dolari în ultimile 3 zile, în comparaţie cu 32 ‚Sex and the city 2’ şi 30 ‚Prince of Persia : The Sands of Time’.

De menţionat, faptul că ‚Sex and the city 2’ a încasat 46 milioane de dolari, dacă luăm în considerare şi ziua de joi ( ziua lansării oficiale).

Cifrele vin în condiţiile în care ambele filme au primit recenzii de la acceptabile la dezastruoase.

Dacă pe ‚Iron Man 2’ ( cu recenzii doar puţin mai bune) cronicile nu l-au afectat, cele două filme se adaugă lui ‚Robin Hood’, care în săptâmâna de lansare nu a reuşit să debuteze pe locul 1 în cinematografele americane.

Studiourile nu vor ieşi în pierdere, mai ales că filmele se păstrează foarte bine internaţional, dar începutul verii e cel puţin interesant legat de cifrele de box office.

Publicul nu a dat năvală după aşteptări la filme altă dată neafectate de critici proaste. De data asta, cronicile par că au avut ceva de spus.

Restul clasamentului din box-office-ul american este completat de ‚Iron Man 2’, ‚Robin Hood’, ‚Letters to Julliet’, ,Just Wright’, ‚Date Night’, ‚MacGruber’ şi ‚How to train your dragon’.

Articole recomandate
Filmele verii 2010
Shrek Forever After debutează pe locul 1 în box-office-ul american
Eu când vreau să fluier fluier pe DVD cu Gazeta Sporturilor

0 comentarii on "Sex And the city 2 peste Prince of Persia, dar sub Shrek 4"

 

Club de film Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez