joi, 2 septembrie 2010

Machete, Marmaduke şi Step Up 3D în cinematografele din România

Publicat de FLORIN la 14:59
3 lansări diferite pentru data de 3 septembrie. Noul film Robert Rodriguez se duelează cu un film în care personajul principal este un căţel şi cu încă o continuare la filmul de dans ‚Step Up’, acum în 3D.

Ce aş alege eu : Machete
Ce va alege probabil publicul : Step Up 3D


Machete - se lansează în cinematografele din România în aceeaşi zi cu lansarea în cinematografele americane. Danny Trejo, Steven Seagal, Robert DeNiro, Jessica Alba şi Lindsay Lohan sunt actorii din acest nou film plin de împuşcături, dar care ar trebui să aibă şi altceva pe lângă.

Marmaduke – Owen Wilson dă voce unui câine de talie foarte mare care se mută în California. Filmul a fost primit foarte prost de cronicari şi nu a avut mare succes nici la public.

Step Up 3D / Dansul dragostei 3D – spre deosebire de lansările de după ‚Avatar’, acest nou film despre dans a fost chiar filmat în 3D, ceea ce înseamnă că s-ar putea să ai şansa să vezi ceva diferit în varianta 3D. Povestea nu cred că are vreo importanţă, scenele de dans sunt cele care se vor văzute. Şi au lăsat o impresie bună pentru fanii genului.

The American’ se lansează în regim de avanpremieră.

Articole recomandate
Trailer & primele recenzii : Black Swan / Lebăda neagră (2010)
Inception salvează filmele. Sau nu? Încasări de 60 de milioane în primul weekend
Filmele româneşti ale anului 2010

0 comentarii on "Machete, Marmaduke şi Step Up 3D în cinematografele din România"

 

Club de film Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez