duminică, 3 octombrie 2010

Rezerve, bufniţe şi o nouă Eva ajung în cinematografe

Publicat de FLORIN la 10:19
Premierele acestei săptămâni includ comedia de acţiunea ‚The Other Guys / Agenţi de rezervă’, cel mai recent film de animaţie hollywoodian ‚Legende din regatul bufniţelor’ şi ‚Eva’. Mult mai bune decât toate pare a fi Anim’est.


The Other Guys’ este noua comedie de acţiune cu Mark Walhberg şi Will Ferrell, primită cu destul de bune cronici din partea criticilor americani şi aleasă şi de publicul american la lansarea sa din vară. Cei doi actori din rolurile principale interpretează doi detectivi contabili, ce în sfârşit au ocazia să îşi arate talentele de eroi.



Legende din regatul bufniţelor’, în original ‚Legends of the guardians’ intră în regim de avanpremieră din 6 octombrie, urmând ca două zile mai târziu să poate fi vizionat la preţurile normale. Filmul prezintă povestea unei bufniţe ce are parte de o mulţime de aventuri după ce fratele său alege să păstreze cuibul doar pentru el.



Eva’ sau ‚Povestea unui secol’ este regizat de românul Adrian Popovici, care e inclus şi în lista de scenarişti. Producţie românească în limba engleză, filmul prezintă povestea unei Eva de 16 ani care se îndrăgosteşte de un tânăr mereu plecat. De aceea, când acesta se întoarce, Eva este căsătorită şi mult mai matură.



Pe lângă Anime’Fest, continuă şi festivalul RO IFF 2010, la ale cărui proiecţii intrarea este gratuită.

Alte 3 filme pe care le poţi vedea în cinematografe sunt Marţi după Crăciun, Americanul şi Morgen.

2 comentarii on "Rezerve, bufniţe şi o nouă Eva ajung în cinematografe"

Iris spunea...

faine create bufnitele, la fel ca dragonul din "How to train your dragon", genul de personaje pe care le-ai lua acasa :P , sa fie si povestea la fel de interesanta acum.

Florin on 4 octombrie 2010 la 14:14 spunea...

am câteva îndoieli că bufniţa poate zbura la fel de sus ca dragonul :D

 

Club de film Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez