miercuri, 21 iulie 2010

Primele recenzii : Salt (2010)

Publicat de FLORIN la 12:59
Angelina Jolie se reîntoarce la statul de singură vedetă feminină de acţiune, după câteva roluri în care actriţa ne-a reamintit şi de calităţile sale de actriţă câştigătoare de Oscar.

Creat iniţial pentru Tom Cruise, care însă a ales ‚Knight and day’, ‚Salt’ se arată ca genul de film nepretenţios, cu aceleaşi efecte speciale de acum câţiva ani şi cu o poveste familiară, gata să reprezintă o mică plăcere vinovată.Ceea ce o parte a criticilor internaţionali spun că şi este în primele recenzii apărute înainte de lansarea oficială în cinematografele americane, începând de vineri, 23 aprilie.

Iată câteva idei cu care să pornim ( dacă credem) în drum spre cinematograf ( din 6 august în România) :

Hollywood Reporter spune

Salt este un film Bond mai bun decât cele mai recente filme Bond, iar creatorii preferă cascadorii reale, limitând efecteele CGI”.

Variety :

Unul din cele mai aşteptate titluri dintr-o vară de mâna a doua, lansarea Sony caută să extindă forţa Angelinei Jolie ca una din puţinele staruri de acţiune ce pot genera profit, bărbaţi sau femei.”

HollywoodNews :

Salt eşuează exact pentru că ne spune că spectatorii trebuie să îşi blocheze creierele pentru a vedea ceva amuzant şi original – mai puţin deştept.”


Articole recomandate
Trailer Salt (2010)
Recenzie Valhalla Rising (2009)
Recenzie film : Daybreakers (2009) - Revenirea vampirilor la umanitate

0 comentarii on "Primele recenzii : Salt (2010)"

 

Club de film Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez