joi, 15 iulie 2010

Concertul lui Radu Mihăileanu se lansează în America

Publicat de FLORIN la 14:29
Filmul regizorului român Radu Mihăileanu 'Le concert', a cărui premieră românească a avut loc la 20 noiembrie 2009, ajunge şi în câteva cinematografe americane într-o lansare limitată în săptămâna lui ‚Inception’.

Filmul, ce a fost foarte bine primit de criticii europeni, premiat cu două trofee Cesar şi trei Gopo, prezintă povestea dirijorului Andrei Filipov, concediat în timpul erei comuniste, după refuzul său de a îşi concedia membrii orchestrei evrei.

La finalul articolului puteţi urmări trailerul american al filmului.

Premiere în România


Shrek forever after – după două săptămâni în care a patra parte a lui ‚Shrek’ a rulat în regim de avanpremieră în multiplexurile din România, săptămâna aceasta noile aventuri ale căpcăunului verde ajung în mult mai multe cinematografe, la preţuri din cele mai diverse şi nu neapărat în format 3D.

The Lightkeepers – un film necunoscut cu Richard Dreyfuss şi Bruce Dern.

De asemenea în regim de avanpremieră în multiplexuri va rula ‚Knight and day / Întâlnire explozivă’ şi ‚Get him to the greek’.

Alte premiere

Inception – cel mai aşteptat film al verii 2010, semnat de Christopher Nolan, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal. Citeşte primele recenzii Inception.

The Sorcerer’s Apprentice – Nicolas Cage într-un nou film produs de Jerry Bruckheimer, primit cu cronici slabe de către criticii internaţioanali.Urmăreşte 5 minute din The Sorcerer’s Apprentice.

Ultimile două filme vor avea premiera în cinematografele din România pe 30 iulie.

Trailer


0 comentarii on "Concertul lui Radu Mihăileanu se lansează în America"

 

Club de film Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez